Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2012 19:54 - ЩЕ ИЗБИРА ЛИ ВАРНА НОВ КМЕТ?!?
Автор: kobata Категория: Политика   
Прочетен: 1960 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЩЕ ИЗБИРА ЛИ ВАРНА НОВ КМЕТ?!?

 

            Всеки втори запитан ще Ви каже, че не вярва на клюки, не чете жълти вестници и не слуша чалга. Съвсем друг въпрос е дали наистина е така, особено ако разтворим някой прелюбопитни четива от типа на „Слуховете като средство за манипулиране на общественото мнение” и т.н.
            Че и сега така, уж никой не ги слуша, уж никой не им вярва, уж са пълни простотии, но от известно време из цяла Варна върлуват едни такива сладки приказчици, че догодина ще се избира нов кмет.
            А причините за това предстоящо съдбоносно събитие обладават най-фантастични дебри от живота и страстите български. Сякаш няма нещо, из необятните обществено-политически и криминални дебри (което у нас си е едно и също), което да не е забъркано в поредната каша.
            От една страна върви, как наш Киро съвсем се е издънил пред Върховното божество и в директен разговор са му отрязали главата. Въпрос на време е това да стане факт, я чрез доброволна оставка, я чрез не чак толково мирно разделяне с общинския трон.  Дали разните там обичайни заподозрени от типа на Гуцановци и Неделчовци, потриват доволно ръчички и плетат плитки интрижки – може само да гадаем.
            От друга страна върви, че нещата са доста по-сериозни и тук са намесени господа братушките. Споменават се някакви истории около газови тръби, разни апетитни имоти, туристически интереси, а спомене ли се името росийско някъде и веднага се правят логически и топли връзки с онази трибуквена организация, която навремето титулуваха  като „меч на революцията”
            И тук веднага възниква поредната конспиративна теза: Случайно ли се намесват тези печалноизвестни трибуквия или правата логическа връзка ни води с Веско Марешки, за когото са изписани хиляди страници, че има за тъст  точно един от тези с хладен ум, горещо сърце и честни ръце. При това цял генерал.
            И някак си веднага, много неща стават напълно ясни, смислени, и много непонятни до днес случки се избистрят като изворна вода.
            Ако си спомняте дебилната усмивка на Аптекаря, когато Господарят на Вселената с една приказка го кандърдиса да си купи футболен отбор, и още участието му в различните прогербаджийски телевизийки. За целувките с дашното Яне няма смисъл да говорим, и там всичко е като на длан...
            Още едно интересна темичка дава нерв на местните клюкари, как след срещата с Господаря на Вселената, едно от тимаджийските величия е напуснало Евксиноград като хапан петел...
            Схемата изглежда вече е готова - дай ни Веско парички, дай ни контакти, а на теб ти я харизваме тази пуста Варна, е, пак под наш контрол ще е всичко, но ти ще си начело, ще си въртиш далаверките на воля...
            Дали накрая сметката ще излезе вярна?!?

 

           image

 




Гласувай:
7



1. zaw12929 - Давай го към прокуратурата, най ...
08.10.2012 16:32
Давай го към прокуратурата, най правилно!!
цитирай
2. анонимен - Няма смисъл, нали и прокуратурата е ...
08.10.2012 19:09
Няма смисъл, нали и прокуратурата е производна на всичката тази криминално-политическа симбиоза...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kobata
Категория: Изкуство
Прочетен: 1095302
Постинги: 335
Коментари: 1592
Гласове: 20803
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031